Hola!

Sunt Lavinia Iuliana. Mi-am considerat mereu numele de familie mai complicat și, de aceea, am refuzat (adesea) să mă prezint ca fiind Lavinia Iuliana MOLOCINIUC. Așa a fost până să conștientizez, de fapt, importanța numelui meu (mai ales când ești jurnalist și semnezi un articol) și mi l-am asumat pe deplin, iar acum: mă mândresc. Așa că…

Sunt Lavinia MOLOCINIUC.

Unde mă puteți găsi | citi?

Facultate | JURNALISM | RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE
Am ales să o iau pe un drum necunoscut, dar dorit de mic copil – Facultate de Litere, Specializarea Jurnalism și Științe ale Comunicării, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – Iași fiind și acasă pentru mine. Jurnalismul a fost o provocare (timiditatea ridicându-mi mereu bariere în calea spre afirmare), însă una frumoasă, care speram să mă maturizeze – ca om și ca viitor jurnalist. Și a făcut asta sau cel puțin asta simt eu.

Acum, sunt studentă la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, la Relații Publice și Publicitate | Hah, PR.

Președinte | ASOCIAȚIA STUDENȚILOR JURNALIȘTI

Fiind acolo, la Jurnalism, pe holurile Facultății de Litere, i-am cunoscut pe ei – cei din Asociația Studenților Jurnaliști, cea mai faină familie. Cu ei a venit maturizarea, prin ei am cunoscut satisfacția personală și apoi, mi-am creat responsabilități frumoase, din drag pentru o inițiativă pornită în 2007. Am fost președinte ASJ.

Astăzi, sunt vicepreședinte al Asociației Studenților Jurnaliști

PR | SERILE FILMULUI ROMÂNESCcel mai drag festival

Cum n-ai auzit? Cel mai fain festival de film românesc din Iași (și din țară, dacă mă întrebi pe mine). Festivalul acesta și asociația m-au pregătit și mai mult pentru jurnalism – adevăratul jurnalism.

Agitație, nebunie, oameni mulți, ieșeni fericiți, voluntari energici, emoții, prietenii, poze și iar poze, postări, live-uri, iar postări, event-uri, interviuri cu actorii noștri dragi, instastory-uri de la cele mai bune producții românești ale anului, muncă și poate oboseală, dar totuși o experiență nouă pe care mă bucur că am avut șansa să o trăiesc.

PR | CENTENARUL FILMULUI ROMÂNESC | cel mai drag proiect

În an Centenar am promovat istoria României, prin filme (românești, bineînțeles). O caravană și 100 de episoade | prin toată țară, în fiecare weekend. A fost o bucurie să fac parte din echipă, o onoare să colind țara în lung și-n lat alături de unii dintre cei mai buni actori ai României, o împlinire că am putut face ceea ce îmi place atât de mult | PR.

Proiect încheiat, bucurie multă. Centenarul Filmului Românesc este cel mai drag proiect al meu – pentru că mi-a deschis mintea, mi-a deschis uși și drumuri și mi-a oferit oportunități de nerefuzat.

Din 2018 până în 2021 am fost redactor The Trust Word, una dintre oportunitățile frumoase.

Îmi place să visez, să scriu, să fiu multitasking, să iubesc… oamenii, momentele, amintirile.