Vara a început în forță cu deplasarea în Ungaria, la turneul internațional Youth Football Festival, unde fotbaliștii City Football Club au întâlnit jucători din Ungaria, Estonia, Slovacia, Letonia, Elveția. Turneul a reprezentat pentru ei o confirmare a puterii pe care o au, dar și maturizare, 18 jucători au înțeles că doar împreună, jucând ca o echipă, pot fi de neînvins.

Imediat cum s-a întors din turneul din Ungaria, unde au jucat semifinala, jucătorii City Football Club și-au strâns mâna, au avut salutul specific lor cu antrenorii și au intrat în vacanță – o vacanță meritată. Știu sigur că în acest timp, jucătorii tot la fotbal s-au gândit, ba chiar au și jucat, în cartier, în curtea casei sau în Copou – lor, nici dacă vrei, nu le poți lua fotbalul. Însă, în timpul acesta, și-au încărcat și bateriile pentru un nou campionat, pentru meciurile pe care le vor avea de jucat și, ei bine, pentru antrenamente.

Ieri, City Football Club, s-a reunit. Același salut, același stadion din Tomești, aceeași jucători, dar alte obiective și altă atitudine. Vor ști, de acum, mai bine cum să gestioneze un meci, cum să joace o fază, o minge, când să facă o fentă, când să dribleze, când să se bucure, când să se sprijine. Începutul va fi mai greu, ca după o pauză de o lună, dar cu fiecare antrenament, vor fi mai puternici, își vor „intra în ghete” și vor șuta mai bine la poartă

Se dă startul unei noi etape fotbalistice – ei sunt mai antrenați (fizic și mintal), mai determinați, mai puternici, mai uniți și mai coechipieri decât au fost vreodată, iar antrenorii sunt gata să îi ducă departe – pe primul loc în campionat, la alte turnee mari, la care să obțină aceleași rezultate „uriașe”.

Echipa asta promite multe — faze spectaculoase, goluri multe, apărare și atac. Hai pe stadion! Crede în juniori! City suntem toți!

City Football Club a intrat pe teren. Be ready! Start!

Direct de la marginea terenului,

City Football Club

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s